Rochia lunga – simbol al feminitatii si elegantei de-a lungul timpului

Rochia lunga are poate ceea mai bogata si fascinanta istorie dintre toate piesele vestimentare feminine. Purtata cu eleganta de regine, contese dar si de femei obisnuite, eterna rochie lunga a incadrat orice tip de silueta si a conturat cel mai bine farmecul si feminitatea doamnelor din toate epocile.

Astazi, desi nu la fel de purtata ca in trecut datorita numeroaselor alternative vestimentare, rochia lunga ramane ceea mai buna alegere pentru o ocazie speciala sau pentru un eveniment fastuos – la ceremonia de decernare a Oscarurilor, celebritatile isi etaleaza cu mandrie superbele si gratioasele rochii pana in pamant accesorizate cu diamante, cristale sau alte bijuterii deosebite.

De ce rochia lunga? Pentru ca, spre deosebire de rochia scurta, rochia lunga avantajeaza orice silueta, inaltime si varsta, ascunde cu delicatete unele parti ale corpului, marcheaza formele lasand totusi o urma de mister, poate fi purtata in orice moment al zilei si atrage toate privirile prin eleganta si naturaletea pe care o confera oricarei femei.

Rochiile lungi din linia de Prêt-à-Porter Kinga Varga accentueaza umerii si scot in evidenta talia. Cromatic, rochiile pornesc de la nuante puternice: rosu aprins, negru si continua spre culori pastel: crem, bleu, galben pai, verde crud, etc. Rochiile cu aplicatii florale scot in evidenta trasaturile fetei si dau un aer de rafinament si romantism intregii tinute.

Iar pentru cine vrea sa se simta ca la Oscar, rochiile lungi din linia de lux Unique, realizate manual din fire naturale ca organza sau matase, cosmetizate cu lurex, paiete sau pietre semipretioase sunt cu adevarat spectaculoase si constituie o alegere potrivita si indrazneata.

Prin aceste rochii lungi am vrut sa scot la lumina acea femeie cocheta si boema a periodei interbelice, care nu trebuia sa-si dezgoleasca prea mult trupul pentru a transmite un mesaj asupra personalitatii ei…

Rochii din linia de Prêt-à-Porter Kinga Varga

Rochii din linia de lux Unique Kinga Varga

Leave a comment